På svenska  
Beyond-X erbjuder ett omfattande sortiment med portflaggor & paneler för olika ändamål:

  • FIS-Standardiserade GS, SG & DH Portflaggor.
  • GS Träningsflaggor
  • SkiX & Snowboard Portflaggor
  • Varnings. Information, Reklam, Start & Mål Portflaggor i olika storlekar.

Dessa erbjuds i olika varianter av digital (flerfärg) eller screen tryck (enfärgstryck), för ensidigt eller dubbelsidiga tryck. Allt från sömnad till tryck görs under ett och samma tak, vilket gör oss flexibla, snabba och extremt lyhörda.

FIS-Standardiserade GS, SG & DH Portflaggor har insydda plasttunnlar i portflaggorna vilket hindrar flaggan från att dra ihop sig och fastna på käppen i fall då åkare fastnar med arm eller huvud i portflaggan. Den monteras enkelt med dubbla bunjy monteringsöglor. FIS-Godkända endast med rött eller blått som huvudfärg.

GS träningsflaggor är en av våra bästsäljare och har varit i många år. Tillgänglig i många olika lagerförda standardfärger, så att träningsbanan syns bland många andra tätt liggande banor. Med elastisk monteringsögla.

SkiX & Snowboard Portflaggor har en större lutning i sin design med "Bunjy" monteringsöglor för att fästa på käpp.

Större info-/varnings-/reklamflaggor med sydda längsgående tunnlar med resåröglor i öppningarna, för käppmontering. De har insydd glasfiberstav längs övre kanten.

För mer information om våra portflaggor och för designförslag vänligen kontakta oss på email: b-stedt@b-stedt.se eller ring oss på telefon: +46586 - 922 02
Varumärken