På svenska  


Hållbar Utveckling!

Eller "sustainable development" internationellt, är idag ett inngebegrepp. För oss på Beyond-X är det dock inget nytt. Vi har sedan starten jobbat med "hållbar utveckling". Hela Beyond-X konceptet bygger på att erbjuda våra kunder extremt funktionella kläder, som sedan kan kompletteras i många år, så at en klubb- eller anläggningsuniform kan förbli uppdaterad i 3-5 säsonger, istället för det normala 2 säsonger. Investeringen i en uniform ska vara dubbelt så länge!

Detta åstadkommer vi genomatt bara välja bra råvaror och att driva en egen syfabrik som tillåter upprepade små produktionsserien, och på så vis möjliggör kompletteringar utan minimum order, inte bara frånen säsong till nästam utan även under säsong.

Att inte sätta mode i första hand, utan funktion, är en annan viktig ingrediens. Mode är konsumtionsdrivande. D.V.S motsatsent till "hållbar utveckling". Många modedetaljer är rent opraktiska, de ska ju helst inte hålla onödigt länge, och finner därför ingen plats i vårt sortiment. Skulle en modedetalj däremot visa sig vara bra och faktiskt även förbättra plaggens funktion så hamnar det hela i en annan dager och blir för oss högintressant.

Det är detta vår "No Bullshit Skiwear" loga syftar på. Allt ska ha en funktion och inte bara vara för syns skull och/eller för att skapa merförsäljning av prylar våra kunder egentligen inte behöver.

På samma vis har vi genomgående valt att bara arbeta med andra varumärken som delar vår filosofi. vilket ni kan hitta på vår webshop och i våra kataloger.

Välkomna!


Varumärken