På svenska  
På bara några år har Beyond-X vuxit till en marknadsledande tillverkare och leverantör av nummervästar.
Kombinationen av syfabrik och textiltryckeri ger oss klara konkurrensfördelar, och då ni numera kan köpa nummervästar direkt från tillverkaren så är även priset svårt att slå.
Lägg till detta att vi höjt kvalitetsstandarden genom användande av bättre och mer elastiska tyger.
Att våra nummervästar använts vid både Svenska och Norska mästerskapen, YJSM, ÄJSM, Vemdalsslalom, 1-Majtrofen, m.m. bevisar att de slagit igenom ordentligt.

Alpina nummervästar finns i barnstorlek, enligt FIS rekommendationer tillverkade dam och herr storlekar, samt en ännu vidare och längre storlek som vi kallar Multisport (används av Multisportutövare som i vissa event måste ha nummervästen utanpå flytväst).

Andra sporter som använder våra nummervästar är segling, OCR, Vattenskidor, Längdskidor, skidskytte, ski cross mm. Både för utövare och övrig evenmangspersonal.

Vi hjälper er att designa en tuff nummerväst enligt era önskemål, vilket resulterat i en explosion av designade nummervästar.

Designade nummervästar till barnskidskolegrupper är en ny trend som verkligen tagit fart, förenklat för skidskolorna, och gör att de ser proffsigare ut.

Vi jobbar nästan uteslutande med digitaltryck, vilket ger oändliga design- och kompletteringsmöjligheter. Det är t.ex inte dyrare att använda 5 färger än 1 färg. Och västar kan kompletteras styckvis om så behövs. 

Kontakta oss för mer information:

Sverige, Norge Syd

B-stedt of Sweden AB
Håkanbol Station
69392 Degerfors

Tel: 0586-922 02
Fax: 0586-922 05
E-post: b-stedt@b-stedt.se


Norge Nord, (norr om Sognefjorden)

B-stedt of Norway AS
Tor-Arne Tiber-Olsen
Åslivegen 33
9016 Tromso

Tel: 970 742 36
Nummervästar
Alpina stretchvästar (BIBs) erbjuds i 5 olika storlekar, inkluderande FIS BIBs för Herrar, Damer...
 
 
 
Varumärken