På svenska  
På bara några år har Beyond-X vuxit till en marknadsledande tillverkare och leverantör av nummervästar.
Kombinationen av syfabrik och textiltryckeri ger oss klara konkurrensfördelar, och då ni numera kan köpa nummervästar direkt från tillverkaren så är även priset svårt att slå.
Lägg till detta att vi höjt kvalitetsstandarden genom användande av bättre och mer elastiska tyger, erbjuder både screentryckta eller digitalt tryckta nummervästar, och gör det i en mängd olika varianter och storlekar, samt är snabba!
Att våra nummervästar använts vid både Svenska och Norska mästerskapen, YJSM, ÄJSM, Mr&Miss Lindvallen, 1-Majtrofen, m.m. bevisar att de slagit igenom ordentligt.

Alpina nummervästar finns i barnstorlek, enligt FIS rekommendationer tillverkade dam och herr storlekar, samt en ännu vidare och längre storlek som vi kallar Herr XL (används av Multisportutövare som i vissa event måste ha nummervästen utanpå flytväst).

Digitalt tryck är relativt dyrt, men mycket flexibelt, och lämpar sig till mindre serier, samt komplexa tryck med många färger.
Screentryck är billigare i större kvantiteter av enklare tryck med få färger.

Vi hjälper er att designa en tuff nummerväst enligt era önskemål, vilket resulterat i en explosion av designade nummervästar.

Designade nummervästar till barnskidskolegrupper är en ny trend som verkligen tagit fart, förenklat för skidskolorna, och gör att de ser proffsigare ut.

Nyligen har även försäljningen av nummervästar för Skicross evenemang tagit ordentlig fart. Dessa är som regel digitalt tryckta då nummerserierna är mindre.
En ny Skicross-väst i barnstorlek har just utökat sortimentet ytterligare.

Kontakta oss på b-stedt@b-stedt.se eller 0586-92292 för mer information, i Norge tor-arne.tiber-olsen@uit.no eller 970-74236.
Nummervästar
Alpina stretchvästar (BIBs) erbjuds i 5 olika storlekar, inkluderande FIS BIBs för Herrar, Damer...
 
 
 
Varumärken